torstai 13. huhtikuuta 2023

Luovasti liikkeeseen ja kevääseen -ympäristötanssipaja Matokallion metsä-ja kallioalueella

Paja koostuu yksinkertaisista harjoitteista, jotka kannustavat oman tanssin/ liikkeen tutkimiseen ja improvisaatioon. Paja on vaeltava; lähdemme kokoontumispaikasta liikkeelle pysähtyen eri paikoissa työskentelemään liikeharjoitusten parissa. 


Pajan tausta-ajatus on, että me kaikki ihmiset olemme liikkujia, kukin omilla tavoillamme ja, että liikumme läpi elämän. Myös arkemme on täynnä improvisaatiota ja vuoropuhelua itsemme, toisten ja ympäristön kanssa. Paja on maksuton. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai improvisaatiosta. 
Pukeuduthan lämpimästi, pysähdymme ajoittain ja illat ovat yhä viileitä.

AJANKOHTA: su 16.4. klo 18-19.30
TAPAAMISPAIKKA: Itäkeskuksen kielilukion edessä, Kajaaninlinnantie 10, Helsinki
Ilmoittautumiset mielellään: 050 3526342 /pia tai 
pia.lindy at gmail.com

HUOM. Ma 17.4. klo 15-17 on Senaatintorilla Hätähuuto - mielenosoitus Matokallion puolesta, jonka järjestävät: Pelastetaan Matokallio, Greenpeace Helsinki ja Kaadetaan kaava, ei metsää -kampanja


                                    



Ympäristötanssipajat ovat osa pitkäkestoista Vaelluksia lähiöissä-Tracing suburbia-projektia (2017-2026), jossa tekemisen kimmokkeena on kokemuksellisuuteen, liikkeeseen ja ympäristölähtöisyyteen kiinnittyminen. Taustalla on kiinnostus tutkia/löytää/luoda/kokeilla erilaisia nykytanssin ja taiteellisten-liikkeellisten käytäntöjen esille tuomisen ja jakamisen tapoja näyttämökontekstin ja kaupunkikeskustojen ulkopuolella. Vuosina 2022-23 Pian työskentelyn Vaelluksia lähiöissä-projektissa mahdollistaa Koneen Säätiön myöntämä apuraha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti