maanantai 22. toukokuuta 2023

Vaelluksia lähiöissä-projekti on mukana Eläkeläisten hyvinvointifestivaalilla Myllypurossa

Festivaalilla Pia vetää kaksi erilaista ympäristöstä ammentavaa Häivähdyksiä muusta - Luovaa liikettä ja liikkeen maisemia-pajaa ke 24.5.ja pe 26.5. klo 14. 

Keskiviikon 1,5 h kestävä paja on vaeltava ja perjantain lyhytkestoisempi paja (45min) tapahtuu metroaseman ja Metropolian välisellä aukiolla.

Häivähdyksiä muusta  - luovaa liikettä ja liikkeen maisemia-paja 1 (kesto 1,5h)

Myllypuron puisto-ja metsäalueilla vaeltava Häivähdyksiä muusta -paja 1 koostuu yksinkertaisista harjoitteista, jotka kannustavat oman tanssin/ liikkeen tutkimiseen ja improvisaatioon. Paja on vaeltava; lähdemme kokoontumispaikasta liikkeelle pysähtyen ajoittain työskentelemään läsnäoloa ja ympäristöä tutkivien aisti ja liike-harjoitteiden parissa.

Häivähdyksiä muusta  - luovaa liikettä ja liikkeen maisemia-paja 2 ( kesto 45min)
Ympäristötanssi-pajassa sukellamme taide-ja liikelähtöiseen työskentelyyn metroaseman aukiolla. Voit hetkeksi irtautua arjen kiireistä ja muusta ja uppoutua luovaan tanssiin ympäristöstä vaikuttuen ja inspiroituen. 

Tässä linkki Eläkeläisten hyvinvointifestivaalin sivulle, josta pääset myös ilmoittautumaan ja näet tietoa festivaalin runsaasta tarjonnasta: https://www.kulttuurimylly.com/elakelaisten-hyvinvointifestivaali



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti