keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Häivähdyksiä muusta - syksyn tuntua liikkeessä su 25.9. klo 17-18.30 Myllypurossa (Helsinki)


Hei kaikille, tervetuloa alkusyksyn viimeiseen vaeltavaan ympäristötanssipajaan Myllypurossa. Liikkeen kanssa työskentely ja erilaiset kokeilupajat ulkona jatkuvat syyskaudella joidenkin viikkojen paussin jälkeen.

Myllypuron puisto-ja metsä-alueilla vaeltavat Häivähdyksiä muusta -pajat koostuvat yksinkertaisista harjoitteista, jotka kannustavat oman tanssin/ liikkeen tutkimiseen ja improvisaatioon. Pajat ovat vaeltavia; lähdemme kokoontumispaikasta liikkeelle pysähtyen ajoittain työskentelemään läsnäoloa ja ympäristöä tutkivien aisti ja liike-harjoitteiden parissa. 

Pajojen tausta-ajatus on, että me kaikki ihmiset olemme liikkujia, kukin omilla tavoillamme ja, että liikumme läpi elämän. Myös arkemme on täynnä improvisaatiota ja vuoropuhelua itsemme, toisten ja ympäristön kanssa.Pajat ovat maksuttomia. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai improvisaatiosta. Rennot vaatteet ylle. Illat ovat alkaneet olla viileämpiä, hyvä ottaa tarpeeksi vaatteita mukaan.

Pajan vetäjä: tanssija, koreografi Pia Lindy

AJANKOHTA: Su 25.9. klo 17-18.30
TAPAAMISPAIKKA: Kevyenliikenteenväylät Orpaanporras - Myllynsiipi-risteys (Myllypuron kirkon vieressä).  

Huom. Pajan reitit tai paikat on mahdollista suunnitella kulkemisen osalta esteettömiksi, siinä tapauksessa oletko yhteydessä etukäteen.

Ilmoittautumiset mielellään: 050 3526342 /pia tai pia.lindy at gmail.com

Tervetuloa mukaan!

                            



Häivähdyksiä muusta-pajat ovat osa pitkäkestoista Vaelluksia lähiöissä-projektia (2017-2026), jossa tekemisen kimmokkeena on kokemuksellisuuteen, liikkeeseen ja ympäristölähtöisyyteen kiinnittyminen. Taustalla on kiinnostus tutkia/löytää/luoda/kokeilla erilaisia nykytanssin ja taiteellisten-liikkeellisten käytäntöjen esille tuomisen ja jakamisen tapoja näyttämökontekstin ja kaupunkikeskustojen ulkopuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti