keskiviikko 31. elokuuta 2022

Häivähdyksiä muusta - luovaa liikettä ja alkavan syksyn tuntua su 4.9. klo 18.30-20 Matokalliolla


Myllypuron puisto-ja metsä-alueilla vaeltavat Häivähdyksiä muusta -pajat koostuvat yksinkertaisista harjoitteista, jotka kannustavat oman tanssin/ liikkeen tutkimiseen ja improvisaatioon. Pajat ovat vaeltavia; lähdemme kokoontumispaikasta liikkeelle pysähtyen ajoittain työskentelemään läsnäoloa ja ympäristöä tutkivien aisti ja liike-harjoitteiden parissa. 
Su 4.9. työskentelemme upealla Matokallion alueella, jonka tulevaisuutta uhkaa isot rakennussuunnitelmat.

                    


Pajojen tausta-ajatus on, että me kaikki ihmiset olemme liikkujia, kukin omilla tavoillamme ja, että liikumme läpi elämän. Myös arkemme on täynnä improvisaatiota ja vuoropuhelua itsemme, toisten ja ympäristön kanssa. Pajat ovat maksuttomia. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai improvisaatiosta. Rennot vaatteet ylle. Illat ovat alkaneet olla viileämpiä, hyvä ottaa tarpeeksi vaatetta mukaan.

Pajan vetäjä: tanssija, koreografi Pia Lindy

AJANKOHTA: Su 4.9. klo 18.30-20
TAPAAMISPAIKKA: Alakivenpuisto, lähellä bussi 92-päätepysäkkiä (Alakiventie)

Ilmoittautumiset mielellään: 050 3526342 /pia tai pia.lindy at gmail.com

Tervetuloa mukaan!


ps. Tiedoksi vielä: Jos olet halukas kertomaan omista kokemuksistasi Matokalliolta päättäjille, niin tervetuloa to 1.9. klo 17.30 Matokalliolle. Pelastetaan Matokallio-yhteisö on järjestänyt tapaamisen:

Ote Facebook-tapahtumasta: Matokallion kohtalosta päättävän Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäseniä sekä kaupungin hallituksen jäseniä saapuu Matokalliolle. Tervetuloa kahvittelemaan päättäjien kanssa, kertomaan Matokallion merkityksestä ja elämästä alueella!
Tapaamme Matokallion laella klo 17.30. Tapahtuma on avoin kaikille lähiseutujen asukkailla ja muille Matokalliolla käyville. Kahvitarjoilu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti