torstai 1. elokuuta 2019

Välittämistoimisto Stoan aukiolla Itiksessä

Välittämistoimisto Stoan aukiolla 31.7. - 3.8.2019
Viime kesänä lämpimän vastaanoton saanut Välittämistoimisto vierailee Stoan aukiolla heinä - elokuun taitteessa.
Piipahda siis paikalle. Hörppää kahvit. Vie taiteilija kävelylle tai anna taiteilijan viedä sinut kävelylle. Jaa meidän kanssamme pieniä ja suuria arjen välittämisen tekoja, jotka muistat vielä vuosienkin päästä. Kerro meille kaikkein vähäpätöisimmältä tuntunut ystävällinen ele, joka pelasti päiväsi. Välittääkö Itä sinusta? Välittääkö se meistä? Voit myös toivoa itsellesi esitystä tai parasta välittämisen tekoa ikinä!

Kahvi/tee/mehutakuu päivittäin sadalle ensimmäiselle!!

Jokaisena päivänä erilaista ohjelmaa ja pieniä taiteellisia tekoja. Lauantaina voi tuoda mukanaan mieluisan tarinan/runon/jne. välittämisestä ja lukea se ääneen muille paikallaolijoille.

Toimisto auki:
Ke 31.7. klo 11 - 14 Tarinoita ja esityksiä välittämisestä 
To 1.8. klo 16.30 - 19.30 After Work Silent Disco + grilli kuumana
Pe 2.8. klo 8 - 11 Aamupuuroa ja kävelyitä 
La 3.8. klo 13 - 16 Tekstejä eri kielillä 

Välittämistoimisto syntyi tarpeesta luoda myönteisiä kohtaamisia aikaamme, jossa vastakkainasettelu ja pelot usein määrittävät ajatteluamme ja tekojamme. Välittämistoimisto pyrkii tuomaan yhteen ihmisiä, jotka eivät välttämättä muuten arjessaan kohtaa. Se on matalan kynnyksen kohtaamispaikka ja antaa mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi omassa arkisessa ympäristössä. Tämän lisäksi Välittämistoimisto tarjoaa kävijöilleen välittämiseen liittyviä taiteellisia tekoja ja esityksiä sekä mahdollisuuden viedä taiteilija kävelylle Stoan välittömään ympäristöön.

Ensimmäisen kerran Välittämistoimisto toteutettiin Roihuvuoren ostoskeskuksessa kesäkuussa 2018. Nyt toimisto siirtyy Stoan aukiolle.

Vuoden 2019 työryhmän muodostavat roihuvuorelaiset taiteilijat Riina Hannuksela, Mari Hämäläinen sekä myllypurolainen tanssitaiteilija Pia Lindy.

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/2174030272709790/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti